Sorby Excenter chuck

article number: 15096
  • Sorby Excenter chuck
€ 418,00 (per piece) incl. VAT€ 345,45 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

De Sorby Excenter chuck biedt u vele nieuwe mogelijkheden op uw draaibank. De ontwerpen die u ermee kunt maken zijn gebonden aan de grenzen van uw ideeën en geduld!

De set heeft een aantal zeer mooie opties. Ten eerste kunt u een ‘faceplate’ gebruiken, of ‘screwchuck’, hiermee kunt u het werkstuk bevestigen op een schroef met een diameter van 10 mm. De derde mogelijkheid is een opzetstuk die u in een hoek van maximaal 20° kunt zetten. Dit kan leiden tot zeer mooie werkstukken.

Deze set is geschikt voor de volgende houtdraaibanken: Sorby, Scheppach DMV200, Hegner, Kity, Emco DB5 (34mm), Oneway 2016/2436.

Attachments

Specifications

Fabrikantnummer: RS60

Aansluiting: M33 x 3,5 mm

Voorzien van euro lock (asr)

Extra information

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten vergeleken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information