Morakniv Scout 39 Safe houtsnijmes voor kinderen

article number: 10019128
  • Morakniv Scout 39 Safe houtsnijmes voor kinderen
  • Morakniv Scout 39 Safe houtsnijmes voor kinderen
  • Morakniv Scout 39 Safe houtsnijmes voor kinderen
€ 45,90 (per piece) incl. VAT € 37,93 excl. VAT

Product information

De Morakniv Scout 39 Safe is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Dit houtsnijmes is uitermate geschikt om kinderen verantwoordelijk te leren omgaan met een mes. 

De Morakniv Scout heeft meerdere unieke punten waardoor dit houtsnijmes ideaal is voor kinderen en uitstekend te gebruiken is bij onder andere scouting of bushcraft. Het lemmet is gemaakt van volledig gerecycled Zweeds roestvast staal en heeft een afgeronde punt voor extra veiligheid. 

Het Scout houtsnijmes heeft tussen het heft en het lemmet een dubbelzijdige vingerbescherming. Deze vingerbescherming werkt als een stop en zorgt ervoor dat - bij normaal gebruik - de vingers nooit het lemmet zullen raken. Daarnaast is het berken handvat zo ontworpen dat het comfortabel in een kinderhand past. 

Het Morakniv kindermes wordt geleverd met een plantaardig gelooid lederen beschermhoes met riemlus. Deze beschermhoes heeft een stevige sluiting door middel van een drukknoop. Zo blijft het mes te allen tijde stevig op zijn plek.

Specifications

Fabrikantnummer: MO 13983

Lengte lemmet: 86 mm
Totale lengte mes: 181 mm
Dikte lemmet: 2,0 mm

Materiaal mes: RVS
Handgreep: Scandinavisch berkenhout, naturel

Inclusief:
- lederen beschermhoes met riemlus

Extra information

Bekijk onderstaande video voor een introductie over het Morakniv Scout 39 houtsnijmes.

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe het Morakniv Scout 39 houtsnijmes veilig gebruikt kan worden.

Also view

Reviews

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. More information