Arbortech Power Carving Unit set

article number: 33266
  • Arbortech Power Carving Unit set
  • Arbortech Power Carving Unit set
  • Arbortech Power Carving Unit set
  • Arbortech Power Carving Unit set
€ 319,00 (per piece) incl. VAT€ 263,64 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Free shipping Or free pickup in Arnhem

Product information

De Arbortech Power Carving Unit is de nieuwste haakse slijper in het Arbortech assortiment. Deze innovatieve Power Carver is dé basis voor veel Arbortech opzetstukken.

De Power Carving Unit is vernieuwd en heeft nu een vermogen van 1.000 Watt in plaats van 710 Watt. De Power Carving Unit heeft een traploos regelbaar toerental van 2.000 tot en met 12.000 toeren per minuut. Hierdoor is de Carving Unit geschikt voor een verscheidenheid aan klussen. Van grof werk tot meer gedetailleerd werk. Vooral als u aan de slag gaat met de schuurpad is een laag toerental aanbevolen.

Het handvat van de Power Carving Unit werkt vibratie reducerend. Dit ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat u comfortabel aan het werk kunt. De Power Carving Unit is ook voorzien van een metalen beschermkap. Dit maakt werken met de Power Carving Unit aanzienlijk veiliger.

De Arbortech Power Carving Unit is zeer geschikt voor gebruik met de Arbortech Turboplane (niet meegeleverd).

Deze Power Carving Unit set wordt geleverd inclusief een aantal onmisbare accessoires.

Schuurpad
De schuurpad is licht flexibel en heeft een diameter van Ø 100 mm. De schuurpad, met klithechting, is ideaal voor het schuren van medium tot grote projecten. Door zijn flexibiliteit vormt de pad licht mee bij het schuren van contouren. De schuurpad is goed te gebruiken in combinatie met het hoogte-instelhulpstuk voor extra controle over uw werk. Zo kunt u deze combinatie gebruiken voor het grovere werk, maar ook voor het meer gedetailleerde werk met een vlak en glad oppervlak als resultaat. De schuurpad is ook goed te combineren met het spaanopvanghulpstuk. Sluit u deze combinatie aan op een stofzuiger, dan resulteert dit in een optimale stofcontrole.  

Schuurschijven
Bij de schuurpad wordt ook een set bijbehorende schuurschijven met klithechting geleverd. Van korrel 60, 120, 180 en 240 ontvangt u elk 3 schuurschijven.

Hoogte-instelhulpstuk
Deze levelling guide werkt als hoogte instelling. Dit hoogte-instelhulpstuk is te gebruiken in combinatie met de meegeleverde schuurpad, maar ook met de optioneel verkrijgbare TurboPlane. Met dit hoogte-instelhulpstuk heeft u meer controle over de werkhoogte. Hierdoor is de Power Carving Unit te gebruiken voor grof werk, maar ook voor heel fijn werk.

Spaanopvanghulpstuk
Het spaanopvanghulpstuk is het ideale hulpstuk voor het opvangen van stof en spanen tijdens het werken met de Power Carving Unit. Dit hulpstuk is te combineren met de meegeleverde schuurpad en de optioneel verkrijgbare TurboPlane.

Afzuigslang
De Power Carving Unit set wordt geleverd inclusief afzuigslang met een lengte van 800 mm en een diameter van Ø 36 mm. Deze afzuigslang is te gebruiken in combinatie met het hoogte-instelhulpstuk en het spaanopvanghulpstuk. 

Ventilator
Bij de Power Carving Unit set wordt een kleine ventilator meegeleverd. Deze is alleen te gebruiken in combinatie met het meegeleverde spaanopvanghulpstuk en de optioneel verkrijgbare TurboPane. De ventilator blaast de spanen de afzuigslang in.

Het monteren van de ventilator in combinatie met de TurboPlane (niet meegeleverd) gaat als volgt:
Maak het handvat en de schroef los. Zet het spaanopvanghulpstuk erop. Dan gaat de onderlegring erop. Dan gaat de conische ring met de hoge kant naar boven erop. Hierna komt de ventilator met de open kant naar onder. Dan kan de TurboPlane erop en als laatste de moer.

Attachments

Specifications

Fabrikantnummer: PWC.FG.600.60

Opgenomen vermogen: 1.000 Watt
Toerental: 2.000 – 12.000 toeren/min
Gewicht: 2,35 kg

Inclusief:
- Power Carving Unit 1.000 Watt
- hoogte-instelhulpstuk
- spaanopvanghulpstuk
- afzuigslang Ø 36 mm
- metalen beschermkap
- schuurpad Ø 100 mm
- 3x schuurschijf korrel 60
- 3x schuurschijf korrel 120
- 3x schuurschijf korrel 180
- 3x schuurschijf korrel 240
- Arbortech transportkoffer

Extra information

Bekijk hieronder de introductievideo over de Arbortech Power Carving Unit.

Bekijk onderstaande video voor tips en tricks over de Power Carving Unit.

Bekijk onderstaande video om te zien hoe u de Arbortech Power Carving Unit in elkaar zet.

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information