Bow Products PushPRO duwstok 300 mm

article number: 20687
  • Bow Products PushPRO duwstok 300 mm
  • Bow Products PushPRO duwstok 300 mm
  • Bow Products PushPRO duwstok 300 mm
€ 20,25 (per piece) incl. VAT€ 16,74 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Free pickup in Arnhem

Product information

Deze Bow Products PushPRO Push Stick is een duwstok van ongeveer 460 mm lang waarmee u veilig uw materiaal richting het zaagblad of zaaglint kunt geleiden.

De punt, ook wel tip, van deze Bow Products duwstok is gemaakt van EVA foam, een High Density foam. Dit is een soort stevig schuimrubber. Hierdoor worden de vibraties opgevangen. Dit zorgt voor een betere geleiding en helpt u bij het behalen van een veilig zaagresultaat. 

Het EVA foam is stevig en in staat om flinke klappen op te vangen. Mocht u per ongeluk met de tip het zaagblad raken, dan vangt het foam de klap op. Dit resulteert in meer bescherming voor het hout, maar vooral ook veiliger werken voor u. 

De tip is ook tweezijdig te gebruiken. Mocht u de ene kant beschadigen, kunt u de tip omdraaien om snel verder te kunnen werken.

Naast de stevigheid en veiligheid biedt de Bow Products Push Pro aanduwstok ook veelzijdigheid. 
De tip is vervangbaar, maar ook de bovenzijde van de duwstok is los te koppelen. Hierdoor kunt u ook een eigen handvat creëren en gebruiken met het Bow Products bovenstuk. Zo maakt u uw PushPRO duwstok persoonlijk en uniek. 

Het handvat is ergonomisch ontworpen en zorgt voor comfortabel werken met deze veiligheidsduwstok. 

Specifications

Fabrikantnummer: PP2

Lengte: ca. 300 mm
Materiaal: hard kunststof
Materiaal uiteinde duwstok: EVA foam

Extra information

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de PushPRO duwstok van Bow Products.

Also view

Reviews

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. More information