Razertip tip cleaner

article number: 24876
  • Razertip tip cleaner
  • Razertip tip cleaner
  • Razertip tip cleaner
€ 12,10 (per piece) incl. VAT € 10,00 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Vaak wordt aanbevolen om de tip van een brander schoon te maken met een schuurmiddel, maar dit kan de tip beschadigen en daardoor de levensduur verkorten.

U kunt de tip van de pyrografiepen met deze ingenieuze schraper schoonmaken zonder dat de pen en tip afgekoeld zijn. Het materiaal van de tip wordt niet aangetast. Met de Razertip schraper kunt u tijdens het werk de tip schoonmaken en gewoon doorgaan met het pyrograveren!

Attachments

Extra information

Brandschilderen; de Razertip pyrografieproducten
Razertip is een bedrijf die zich helemaal heeft toegelegd op pyrografie apparatuur. Zij maken brandschilderapparaten die bedoeld zijn voor de veeleisende gebruiker. Niet alleen hebben ze een groot assortiment aan verschillende pennen met vaste tips, ze hebben ook een brandpen voor verwisselbare tips.
 
Als je met een Razertip set gaat werken kun je voor de meest uit te voeren werkzaamheden kiezen voor de HD pennen, de Heavy Duty uitvoeringen, die beter gekoeld worden door het specifieke handvat en die voorzien zijn van stevige tips. Voor de wat minder te gebruiken detailpennen kun je kiezen uit de standaardpennen.
 
Ook bieden ze een pen aan waarbij je de tips kunt wisselen wat bij de andere pennen dus niet kan. Wisseltips hebben voordelen en nadelen. Voordeel is dat je met een handvat en verschillende tips, zelfs zelfgemaakte tips, kunt werken. Nadeel is dat je de pen moet laten afkoelen als je wilt wisselen. Een wisselpen is daarom vooral geschikt voor langer werken met dezelfde tip.
 
In een van de mooiste boeken die we hebben over pyrografie, het boek van Lora S. Irish, Great Book Of Woodburning, kun je niet alleen zien dat deze uiterst vaardige kunstenares met Razertip werkt, ze legt ook op heel inzichtelijke wijze in haar boek met foto’s uit hoe je dat doet.

Reviews

Be the first to write a review!

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken