Razertip heavy duty pyrografiepunten, 8 stuks

article number: 29282
  • Razertip heavy duty pyrografiepunten, 8 stuks
€ 35,80 (per set) incl. VAT € 29,59 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Deze set is zowel geschikt voor schaduwwerk, lijn en detailwerk en daarmee dus een mooie starter set samen met een regeleenheid en de pen voor verwisselbare punten.

Hoe stelt u uw Razertip producten samen?
1. Kies uw regeleenheid.
2. Kies uw (Heavy Duty) aansluitkabel en pyrografiepen.
3. Kies uw pyrografiepunt(en).

Attachments

Specifications

Fabrikantnummer: SETHD8

Aantal: 8 punten
Vormen: 1S (klein schuin), 2M (middel rond), 4M (middel vlak, schuin), 5M (middel speer), 6M (middel guts), 7L (groot rond, schuin), 8 ('burnisher') en 9 ('writing')

Deze punten kunt u gebruiken in de Razertip pyrografie-wisselpen die geschikt is voor verwisselbare punten.

Extra information

Brandschilderen; de Razertip pyrografieproducten
Razertip is een bedrijf die zich helemaal heeft toegelegd op pyrografie apparatuur. Zij maken brandschilderapparaten die bedoeld zijn voor de veeleisende gebruiker. Niet alleen hebben ze een groot assortiment aan verschillende pennen met vaste tips, ze hebben ook een brandpen voor verwisselbare tips.
 
Als je met een Razertip set gaat werken kun je voor de meest uit te voeren werkzaamheden kiezen voor de HD pennen, de Heavy Duty uitvoeringen, die beter gekoeld worden door het specifieke handvat en die voorzien zijn van stevige tips. Voor de wat minder te gebruiken detailpennen kun je kiezen uit de standaardpennen.
 
Ook bieden ze een pen aan waarbij je de tips kunt wisselen wat bij de andere pennen dus niet kan. Wisseltips hebben voordelen en nadelen. Voordeel is dat je met een handvat en verschillende tips, zelfs zelfgemaakte tips, kunt werken. Nadeel is dat je de pen moet laten afkoelen als je wilt wisselen. Een wisselpen is daarom vooral geschikt voor langer werken met dezelfde tip.
 
In een van de mooiste boeken die we hebben over pyrografie, het boek van Lora S. Irish, Great Book Of Woodburning, kun je niet alleen zien dat deze uiterst vaardige kunstenares met Razertip werkt, ze legt ook op heel inzichtelijke wijze in haar boek met foto’s uit hoe je dat doet.

Reviews

Be the first to write a review!

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken