Swanson Speedsquare metrische winkelhaak 250 mm

article number: 31609
  • Swanson Speedsquare metrische winkelhaak 250 mm
  • Swanson Speedsquare metrische winkelhaak 250 mm
  • Swanson Speedsquare metrische winkelhaak 250 mm
  • Swanson Speedsquare metrische winkelhaak 250 mm
€ 29,95 (per piece) incl. VAT€ 24,75 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

De uit één stuk gegoten aluminium Speed Square van Swanson is een robuust stuk meetgereedschap, geschikt voor het wat grovere werk. 

De winkelhaak is uit één stuk, waardoor deze nauwkeurig is vervaardigd, haakse hoeken heeft en een nauwkeurige maatverdeling in halve centimeters. De twee zijden zijn 25 centimeter en zijn te gebruiken als winkelhaak en parallelgeleider. Aan de lange zijde zit een verdeling in graden, zodat u het gereedschap ook als gradenboog kunt gebruiken. Net onder de maatverdeling zit een gleuf met 'inhammen' zodat u parallel kunt aftekenen, zoals een kruisstaal. En u kunt de haak als verstekhaak gebruiken. Een multifunctioneel stuk gereedschap! 

Specifications

Afmeting: 250 x 250 x 350 mm
Materiaal: giet aluminium

Toepassing: 5 in 1: winkelhaak, verstekhaak, gradenboog, kruisstaal en parallelgeleider

Inclusief: instructieboekje over het gebruik van de SpeedSquare in de houtconstructiebouw en trappenbouw. 

Made in USA!

Extra information

Over Swanson
De eerste SpeedSquare stamt uit 1925 ontworpen door de timmerman Albert J. Swanson. Al snel wilde zijn collega's ook dit gereedschap en groeide het werk van Swanson uit tot een productie- en handelsbedrijf. In 1945 nam dit serieuze omvang aan en inmiddels is Swanson een bekend merk binnen meetgereedschappen. Swanson Tools Co., Inc. zit gevestigd in Frankfort, Illinois (Verenigde Staten).

Bekijk de video over Swanson Tools Co., Inc. (Let op!: Het product in deze video betreft een oudere variant, tegenwoordig zit er geen 'diamantje' meer in de SpeedSquare)

Also view

Reviews

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. More information