Peaktool markeermes voor links- en rechtshandig gebruik

article number: 29934
  • Peaktool markeermes voor links- en rechtshandig gebruik
  • Peaktool markeermes voor links- en rechtshandig gebruik
€ 14,40 (per piece) incl. VAT€ 11,90 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Dit Peaktool markeermes, oftewel aftekenmes, heeft de meest functionele vorm. Dat is een V-vormig mes met vlakke achterkant en een voorzijde die links en rechts geslepen is.

Met dit aftekenmes kun je vlak langs een aftekenlat of liniaal zowel naar links als naar rechts een markeerlijn insnijden. Het mes is dan ook geschikt voor links- als rechtshandigen.

Specifications

Afmetingen:
Totale lengte incl handvat: 162 mm

Afmeting mesje:
lengte: 35 mm
breedte: 17 mm
dikte: 3 mm

Handvat: Kersenhout

Dubbel geslepen, voor links- en rechtshandig gebruik

Extra information

Peaktool
Peaktool is het huismerk van Baptist. Peaktool staat voor kwalitatief hoogwaardige handgereedschappen en toebehoren voor een aantrekkelijke prijs. Het zijn producten en complete series, die wij zelf samenstellen en rechtstreek importeren van diverse fabrieken over de hele wereld.

Wij hebben met veel fabrikanten al jaren contact, waardoor we de kwaliteit, betrouwbaarheid en service kunnen waarborgen die u van Baptist gewend bent.

Also view

Reviews

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. More information