Stronati

Meubelmakerij
Address: Handelsweg 8
Postal code: 6662 NH
City: Elst
State: Gelderland
Phone: 085 0492403
E-mail: info@stronati.nl
Website: stronati.nl

Wensen en ideeen bespreken in een persoonlijk gesprek
Wij helpen je met het realiseren van je droomtafel, keuken of badkamermeubel. Omdat wij alle producten in eigen meubelmakerij produceren is vrijwel alles mogelijk. Eigenlijk start het proces al bij de eerste afspraak. Je komt bij ons op bezoek in onze showroom in Elst, of we maken een afspraak bij jou thuis. Tijdens ons bezoek aan huis meten wij de ruimte in en bespreken wij je wensen.

Uw idee, uitgewerkt in een ontwerp op maat
Met deze gegevens maken wij een ontwerp wat helemaal aansluit bij de wensen die je aan ons hebt doorgegeven. Dit vormt de basis voor de werktekening, om een goede impressie te krijgen van het daadwerkelijke resultaat.

Advies over materiaal apparatuur en montage
Doordat wij nauw samenwerken met grote merken zoals Bertazzoni, Gaggenau, Miele en vele andere, hebben wij alle informatie in huis om je een goed advies te kunnen geven over de mogelijkheden wat de keukenapparatuur betreft. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop, doordat wij de keuken zelf produceren en materialen gebruiken van het hoogste niveau kunnen wij uw keuken bouwen met de hoogste kwaliteit.

Fabricage, aflevering & montage Alle meubels worden in eigen meubelmakerij geproduceerd. Dit betekent snelle levertijden en direct toezicht op de kwaliteit. De door ons vervaardigde meubels worden met zorg vervoerd, afgeleverd en gemonteerd.