Peter Vocking meubelmakers

Meubelmakerij
Address: Koenestraat 57
Postal code: 3958 XE
City: Amerongen
State: Utrecht
Phone: 0343-453 536
E-mail: info@petervocking.nl
Website: petervocking.nl

Peter Vocking Meubelmakers
De meubelmakerij werkt al sinds de jaren '80 aan unieke projecten met allure. De klanten waaronder particulieren, bedrijven en architecten, willen kwalitatief hoogwaardige producten. Het bedrijf en de producten hebben een actuele uitstraling: wél traditie, géén oubolligheid.

Over Peter Vocking
Peter Vokcing is sinds 1985 meubelmaker. Het aantrekkelijke van dit vak is dat je van een twee-dimensionale tekening iets kan maken dat je werkelijk kan zien en aanraken. Daarnaast is hout een geweldig materiaal om mee te werken.

We leren hier iedere dag bij. Het kan altijd beter, mooier. Daar zit ook een constante uitdaging. Ook als ik werk van collega’s zie is er altijd de vraag of wij dat mooier hadden uitgevoerd. En die competitie durf ik wel aan. Ieder nieuw project vereist weer nieuwe oplossingen. Gelukkig hoef ik daar niet in mijn eentje over na te denken. Er is inmiddels veel ervaring in huis. Ook het toepassen van nieuwe materialen of het bedenken van nieuwe toepassingen is een leuk onderdeel van het werk.

Hoe we werken
Over het algemeen vragen we aan nieuwe klanten een schets of tekening om een indicatie te kunnen geven van de benodigde tijd en kosten. Wanneer dit in de buurt komt van de verwachtingen van de klant nodigen we hem of haar graag uit om samen het plan verder uit te werken. Wanneer we definitieve tekeningen hebben kunnen we een heldere offerte maken met een duidelijke tijdsplanning Na akkoord gaan wij aan de slag. Wanneer er iets moois te zien valt wordt de klant uitgenodigd om te komen kijken, in de werkplaats zelf. De meubelen worden dan in overleg geleverd en geplaatst.