Kernhout schrijnwerkers

Cursussen of workshops
Address: Diepswal 45
Postal code: 9351 TB
City: Leek
State: Groningen
Phone: 0594 - 518509
E-mail: kernhout@hetnet.nl
Website: kernhout.nl

Kernhout, Houten keukens & meubelen voor Noord-Nederland

Vanaf 1997 maken wij keukens, meubelen en interieurs van massief hout en andere duurzame materialen. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren, gebruikmakende van materialen met een lange levensduur.

Kernhout Schrijnwerkers kiest voor een ecologische manier van werken, waarbij mens en milieu zo min mogelijk worden belast. Wij staan voor een eerlijk verhaal en zijn vooral actief in Groningen, Drenthe en Friesland.

Workshops bij Kernhout in Leek

Vanaf 2004 geven wij workshops houtbewerking. Met deze workshop is ons doel om onze kennis, jarenlange ervaring en vakmanschap te delen met anderen en deze kennis over te dragen. Geïnteresseerd in onze workshop houtbewerking? Lees meer over onze workshops op onze website en neem contact met ons op.

RegioWerkplaats, bij Kernhout in Leek, is een openbare werkplaats voor hout en metaal

In onze werkplaats van 200 vierkante meter maken wij onze ecokeukens en meubelen en geven we cursussen: Workshop houtbewerken en Workshop metaalbewerken om onze vakkennis te delen en uit te wisselen.

Naast deze werkzaamheden hebben we nog ruimte over. De ruimte wordt gebruikt als openbare werkplaats. U heeft de mogelijkheid om zowel een werkplaats als machines te huren die wij hier hebben staan. Hier kunt u bezig met uw eigen project of hobby, zonder dat u grote investeringen hoeft te doen.