Heijkers Fijnhoutatelier & Educatie

Cursussen of workshops
Address: Eckartseweg-Zuid 342
Postal code: 5623 PC
City: Eindhoven
State: Noord-Brabant
E-mail: info@heijkersfijnhoutatelier.nl
Website: heijkersfijnhoutatelier.nl

Heijkers Fijnhoutatelier & Educatie verzorgt vakcursussen meubelmaken/ fijnhoutbewerken en maakt maatwerkmeubels en interieurelementen.

De cursussen zijn bedoeld voor volwassenen die het interessant vinden om met hout te werken, een goede (her) start willen maken met een beroep of een nieuwe vorm van vrijetijdsbesteding zoeken in de regio Eindhoven en Boxtel. Volgens een uitgebreid stappenplan leert u de vaardigheden die nodig zijn om uiteindelijk zelfstandig een meubelwerkstuk te kunnen maken.

De cursussen worden gegeven door 2e graads bevoegde vakleerkracht Mathijs Heijkers die zijn sporen verdiend heeft op dit vakgebied. Naast degelijk vakmanschap weet hij mensen gepassioneerd en op prettige en didactische wijze te enthousiasmeren voor dit prachtige vak. Ook het vervaardigen van maatwerkmeubels behoren tot de activiteiten van Heijkers Fijnhoutatelier & Educatie.

Uiteraard staan de wensen van de klant hierbij centraal. Van idee, ontwerp en materialisering, prijsvorming tot de realisatie. Met de grootst mogelijke zorg worden de producten gemaakt en geleverd. Als afwerking gaat de voorkeur uit naar het gebruik van natuurlijke materialen zoals speciale houtoliën en was.