De Vuurman - pyrografie

Vormgever in hout
City: Apeldoorn
State: Gelderland
Phone: 0651249936
E-mail: info@devuurman.nl
Website: devuurman.nl

"Hoi, ik ben Jan, opgegroeid in Apeldoorn en omgeving. De mooie bossen hier hebben altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Ik heb vele uren in de bossen doorgebracht, hutten bouwen, vroeg opstaan in de hoop oog in oog te staan met een hert of een wild zwijn of gewoon heerlijk wandelen of fietsen. Het zijn deze momenten die me de inspiratie hebben gegeven voor het werk dat ik nu maak.

Ik werk het liefst met hout en altijd met natuurlijke materialen. Het werk dat ik maak is puur en staat dicht bij mezelf.Wat Pyrografie zo bijzonder maakt is de eenvoud. Je werkt echt met de elementen van de natuur zonder toevoegingen; hout als ondergrond, vuur voor de lijnen.

Pyrografie is een unieke vorm van kunst die in Nederland nog niet erg bekend is. Niet alleen kijk ik uit naar de werken die ik nog ga maken in de toekomst, ook hoop ik nog vele mensen blij te kunnen maken met een mooi op maat gemaakt kunstwerk."

Pyrografie op maat
Wil je een keer wat anders dan een foto aan de wand? Ga dan voor een uniek pyrografie kunstwerk! Jij stuurt een foto op van jouw huisdier/favoriete boom/huis en die wordt tot een mooi portret op hout omgetoverd. Als de tekening helemaal af is wordt ie beschermd met een transparante beschermlaag en een ophangsysteem achterop het bord zodat je hem thuis zo kunt ophangen.