Record Power LED lamp magnetisch met flexibele arm

article number: 26510
  • Record Power LED lamp magnetisch met flexibele arm
  • Record Power LED lamp magnetisch met flexibele arm
€ 34,95 (per piece) incl. VAT€ 28,88 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Energiezuinige Record Power LED werklamp met batterijvoeding voor het direct belichten van uw werkstuk in uw werkplaats.Verlicht gemakkelijk in moeilijke hoeken en haalt schaduwen weg. Door het verschuiven van de kop kunt u de lichtstraal instellen van een gerichte straal tot een brede straal.

Door het ontbreken van een aansluitkabel van de werklamp is de lamp eenvoudig en snel te plaatsen op een machine, stalen kast of bankschroef. De werklamp staat bijzonder stevig dankzij de magnetische voet. Kan dankzij deze voet ook op de motorkap of het kofferdeksel van uw auto worden geplaatst. De flexibele houder zorgt ervoor dat u de krachtige LED belichting krijgt waar u wilt!

De batterijhouder bevindt zich in de magnetische voet. Gebruik 1 Lithium 18650 oplaadbare batterij (18 x 65 mm) voor een levensduur van circa 5,5 uur of 3 AA batterijen voor een gemiddelde levensduur van 3,5 uur. Batterijen niet meegeleverd.

Let op! Gebruik de meegeleverde oplaadkabel en Lithium batterijhouder alléén in combinatie met een Lithium 18650 oplaadbare batterij. U kunt oplaadbare AA-batterijen wel gebruiken in de werklamp, maar niet opladen in de batterijhouder. Gebruik hiervoor uw eigen batterijlader. AA-batterijen opladen in de batterijhouder van de werklamp wordt afgeraden.

Specifications

Fabrikantnummer: 59000

Totale lengte: 64 cm
Lengte flexibele arm: 47 cm

Inclusief:
- Magnetische basis
- Magnetische clip
- AA en Lithium batterijhouder
- USB oplaadkabel

Exclusief batterijen (3x AA en/of 1x 18650 Lithium oplaadbare batterij)

Also view

Reviews

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. More information