Copper + Plus montage pasta 100 gram tube

article number: 4207502
  • Copper + Plus montage pasta 100 gram tube
€ 8,30 (per piece) incl. VAT € 6,86 excl. VAT
  • Delivery from stock
    Delivery from stock, 1-2 days shipping costs € 4,90

Product information

Copper + Plus is een loodvrije anti-corrosiepasta. Het product bestaat uit fijn verdeelde koperdeeltjes in een niet smeltbare bentonietbasis, waaraan zeer effectieve anti-oxidatie- en corrosie-inhibitoren zijn toegevoegd.

Copper + Plus vormt een film tussen de metaaldelen die tegen zeer hoge temperaturen bestand is (tot 1350 graden). Naast deze eigenschappen biedt Copper + Plus een goede bescherming tegen corrosie, vocht en trillingen. Het product is ongevoelig voor zuren, water, pekel en loog.

Toepassing
Copper + Plus is een hittebestendige, loodvrije montagepasta. Het beschermt metaalverbindingen, die bloot staan aan bijvoorbeeld hoge temperaturen, water of chemicaliën, tegen roesten of vreten. Door tijdens het monteren van metalen delen Copper + Plus te gebruiken, laten de delen zich, ook na jaren, weer eenvoudig demonteren.

Een voorbeeld van gebruik is bij de Arbortech slijpschijven met losse mesjes. Alle onderdelen zijn van andere metalen. Met gebruik van de Copper + Plus pasta voorkomt u corrosie en zorgt u ervoor dat u na jaren deze onderdelen nog steeds uit elkaar kunt halen.

Specifications

Inhoud: 100 gram

Reviews

Be the first to write a review!

Write a review

Also view

Arbortech Mini TurboPlane snijschijf set
€ 139,00 incl. VAT € 114,88 excl. VAT
Delivery from stock, 1-2 days
Arbortech Turboshaft snijschacht vervangingsonderdelen
€ 34,40 incl. VAT € 28,43 excl. VAT
Delivery from stock, 1-2 days
Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken