Bison Fast Fix2 Liquid Plastic 10 gram

article number: 7086660
  • Bison Fast Fix2 Liquid Plastic 10 gram
€ 13,95 (per blister) incl. VAT € 11,53 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Bison Fast Fix2 Liquid Plastic is een snelle en sterke 2-componenten reparatielijm. Het repareert in circa 60 seconden allerlei voorwerpen van kunststof, zowel twee dezelfde materialen als onderlinge combinaties met bijvoorbeeld hout, keramiek, steen, rubber en glas. De lijm – met gelachtige consistentie – kan bovendien ook gebruikt worden bij niet passende oppervlakken. De tuit met ingebouwde mixer zorgt voor een perfecte verdeling tussen de twee componenten.

Gebruiksaanwijzing:
1. De te lijmen oppervlakken moeten droog, schoon en stof- en vetvrij zijn. Wrijf gladde oppervlakken eerst op met schuurpapier.
2. Verwijder de zwarte dop bovenop de spuit en plaats de witte plunjer in de spuit.
3. Draai de grijze dop (90°) om de spuit te openen en bevestig de mixer.
4. Druk op de plunjer en verwijder de eerste druppels lijm.
5. Breng op één zijde een dunne laag lijm aan. Leg de oppervlakken op elkaar en druk stevig aan gedurende 30 seconden. Laat het repartiewerk daarna 60 seconden liggen om uit te harden. De maximale eindsterkte wordt na 24 uur verkregen.
6. Is de reparatie voltooid? Verwijder de mixer en plaats de grijze dop terug om de spuit te sluiten.

Advies:
- Wanneer u meerdere klussen uitvoert, moet het product ongeveer elke 25 minuten worden gebruikt om uitharding in de mixer te voorkomen. Als het product in de mixer uithardt, moet u een nieuwe mixer gebruiken.
- Heeft u geen mixer meer? Kies dan voor een set reservemixers van Bison. Het is ook mogelijk om het product handmatig te mengen met behulp van een houten mengstok, waarbij u er rekening mee moet houden dat het mogelijk is dat de lijm niet goed kan worden gemengd.

Na gebruik:
- Natte vlekken onmiddellijk verwijderen met warm water en zeep. Uitgeharde lijmresten kunnen alleen mechanisch worden verwijderd.
- Bewaren op een droge, koele plaats.

Specifications

Inhoud: 10 gram
Samenstelling: 2-componenten reparatielijm
Kleur: transparant
Vulcapaciteit: tot 5 mm
Montagetijd: circa 60 seconden
Uithardingstijd: 24 uur
Toepassingstemperatuur: tussen +5°C en +25°C

Toepassing: voor allerlei kunststoffen zoals PVC, polystyreen, polycarbonaat, ABS en PMMA. Geschikt voor het verlijmen van zowel twee dezelfde materialen als onderlinge materiaalcombinaties. Let op: niet geschikt voor PE, PP, PTFE.

Eigenschappen:
- Overschilderbaar
- Schuurbaar
- Waterbestendig
- Schok- en trilbestendig

Reviews

Be the first to write a review!

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken