Kreg Protec-Kote schroeven 67 mm voor 38 mm materiaal voor Deck Jig, 525 stuks

article number: 33036
  • Kreg Protec-Kote schroeven 67 mm voor 38 mm materiaal voor Deck Jig, 525 stuks
€ 96,85 (per set) incl. VAT € 80,04 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Kreg Protec-Kote 'Deck screws' hardhout vlonderschroeven, set van 525 stuks, met een KTX aansluiting. Gebruik deze terrasschroeven in combinatie met het Kreg Deck Jig system.

De schroeven hebben een lengte van 67 mm (2 5/8"). Geschikt voor de montage van planken van 38 mm dik. Protec-Kote schroeven zijn behandeld met een drievoudige coating die de schroef beschermt tegen roest.

Specifications

Fabrikantnummer: SDK-C262W-525

Inhoud: 525 stuks
Lengte: 67 mm (2 5/8")
Aansluiting: KTX / vierkant klaver

Gebruik: buiten
Geschikt voor: hardhout
Materiaaldikte: ca. 38 mm

Extra information

KREG KEUZEHULP
Welke schroef u kiest voor uw project is afhankelijk van verschillende factoren. Of u Kreg voor een groot of klein project gebruikt, binnen of buiten, welke houtsoort u gebruikt en hoe dik het materiaal is: dat zijn belangrijke zaken als het gaat om de schroefkeuze.

Kop
Alle Kreg schroeven zijn vlak aan de onderzijde van de kop, maar in de vorm van de bovenzijde zit wel verschil. U hebt hier standaard de keuze uit twee koppen: de Maxi-Loc en de Pan-Head. Ze zijn beide geschikt voor algemeen gebruik, maar door zijn slankere kop wordt de Pan-Head aangeraden wanneer u dunner materiaal (bijvoorbeeld 12 mm) gebruikt. Voor speciale Kreg systemen zoals het Deck System zijn aparte schroeven verkrijgbaar.

Materiaalsoort
Voor projecten binnenshuis gebruikt u de standaard Kreg schroeven ‘Zinc Screws’. Deze met zink behandelde schroeven bieden bescherming tegen roest bij projecten, die niet aan extreme vocht worden blootgesteld.

Voor projecten buitenshuis hebt u een schroef nodig met een goede anti-roestcoating. De Kreg ‘Blue-Kote Screws’  en 'Protec-Kote Screws' zijn voorzien van drie anti-roest lagen, waardoor ze zeer goed roestbestendig zijn.

Voor maximale duurzaamheid kiest u de Kreg rvs schroeven. Deze zijn zeer geschikt voor buitengebruik.

Zware projecten met dik hout hebben sterke schroeven nodig. Kreg ‘HD Screws’ zijn uitermate geschikt voor hout vanaf 3,8 mm dik. Deze gecoate schroeven zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Materiaal hardheid
Of u nu zachthout of hardhout gebruikt, Kreg heeft voor alle houtsoorten een passende schroef. Kreg schroeven zijn verkrijgbaar met twee verschillende soorten schroefdraad: een fijne en een grove.

Houtsoorten zoals vuren, grenen en pijnboom staan bekend als zachthout. Omdat de vezels minder compact zijn, is het nodig om een schroef te gebruiken die de juiste weerstand en een groot draagvlak biedt. Een schroef met een grove draad is hier geschikt voor. Schroeven met een grove draad zijn ook zeer geschikt voor samengeperst hout of hout uit lagen zoals triplex, multiplex, OBS en MDF.

Hardhout zoals eiken, kersen en esdoorn is te hard om schroeven met een grove draad te gebruiken. De grove draad drukt de compacte houtvezels uit elkaar, wat er voor kan zorgen dat het hout splijt. Voor hardhout kiest u dus een schroef met een fijne draad. Het draad is minder agressief, maar heeft meer omwentelingen, zodat de schroef veel houtcontact heeft.

Schroeflengte
De lengte van de schroef is van groot belang voor een solide verbinding tussen twee onderdelen. Bepaal de schroeflengte aan de hand van de afbeelding (zie afbeeldingen). Test de gekozen schroef altijd voor gebruik uit op restmateriaal.

Reviews

Be the first to write a review!

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken