Kreg Pocket-Hole Jig 520 Pro

article number: 22848
 • Kreg Pocket-Hole Jig 520 Pro
 • Kreg Pocket-Hole Jig 520 Pro
 • Kreg Pocket-Hole Jig 520 Pro
 • Kreg Pocket-Hole Jig 520 Pro
 • Kreg Pocket-Hole Jig 520 Pro
 • Kreg Pocket-Hole Jig 520 Pro
 • Kreg Pocket-Hole Jig 520 Pro
 • Kreg Pocket-Hole Jig 520 Pro
 • Kreg Pocket-Hole Jig 520 Pro
€ 119,00 (per set) incl. VAT€ 98,35 excl. VAT
 • Delivery from stock
  In stock shipping costs € 4,90

Product information

De Kreg Pocket-Hole Jig 520 Pro is een makkelijk in gebruik te nemen en veelzijdig verbindingssysteem.  Met dit systeem maakt u zeer stevige pocket-holes in materialen met een minimale dikte van 13 mm (1/2”) en een maximale dikte van 38 mm (1 ½”).

Het Kreg verbindingssysteem is heeft een aantal unieke punten. Zo heeft de jig een 360° roteerbaar handvat. Dit handvat zorgt ervoor dat u het systeem bij elk project comfortabel kunt gebruiken. Daarnaast heeft de Kreg Pocket-Hole Jig heeft een ingebouwd klemsysteem. U knijpt simpelweg in het handvat tot dat het materiaal vast genoeg is geklemd.

Met dit flexibele design hoeft u niet moeilijk te doen om de pocket-holes op de juiste plek te krijgen bij, bijvoorbeeld, groot plaatmateriaal. Met dit Kreg verbindingssysteem kunt u namelijk alle kanten op. U kunt de jig gebruiken op een werkoppervlak, of gewoon rechtstreeks op uw werkstuk klemmen. Het antislipmateriaal op de 520 Pro zorgt er vervolgens voor dat het verbindingssysteem niet verschuift, in welke positie u de jig ook gebruikt.  

De Kreg 520 Pro is snel en eenvoudig in te stellen. U kunt de dikte van het materiaal opmeten met de meegeleverde materiaaldiktemeter. Hierop staan de volgende maten aangegeven:  ½”, ¾”en 1 ½” (13, 19 en 38 mm). Deze maten komen overeen met de boormal. U schuift de boormal eenvoudig op de juiste maat. Ook op de stappenboor staan dezelfde maten aangegeven. U draait de boorstop op de juiste maat vast met de materiaaldiktemeter die tevens een inbussleutel is.

Deze verstelbare boorstop zorgt voor herhaalnauwkeurigheid van het Kreg verbindingssysteem. Door de boorstop eennmaal in te stellen, kunt u zo meerdere pocket holes achter elkaar maken in dezelfde materiaaldikte. U boort door tot de boorstop tegen de boormal aankomt. Zo boort u elke keer de juiste diepte. U hoeft niet te schatten en u ook geen zorgen te maken of u wel goed boort. Zo maakt u snel en gemakkelijk pocket-holes!

Ook het ingebouwde klemsysteem zorgt voor meer herhalingsnauwkeurigheid. Het handvat heeft een quick reset functie, die ervoor zorgt dat de klem op ongeveer dezelfde dikte blijft. Zo kunt u meerdere malen achter elkaar met materiaal van dezelfde dikte werken, zonder dat u meerdere keren in het handvat hoeft te knijpen.

Bij de Kreg 520 Pro krijgt u maar liefst 100 Pocket-Hole schroeven én een stap-voor-stap projectplan geleverd. Hiermee kunt u meteen aan de slag!

Het Kreg verbindingssysteem wordt tevens geleverd met een 51 mm (2”) Kreg snelspanklem, voor het klemmen en assembleren van uw werkstuk.

Specifications

Fabrikantnummer: KPHJ520PRO

Materiaal: duurzaam, schokbestendig kunststof met gehard stalen kern

Schacht boor: 6,35 mm (1/4”)
Aansluiting boor: zeskant
Boordiameter: Ø 9,5 mm

Min. materiaaldikte: 13 mm (1/2”)
Max. materiaaldikte: 38 mm (1 1/2”)

Inclusief:
- Kreg snelspan werkstukklem 51 mm
- stappenboor
- boorstop
- Kreg #2 schroefbit 152 mm
- materiaaldiktemeter
- projectplan
- 100 Kreg Pocket-Hole schroeven in 2 maten

Let op! Kreg bits zijn niet geschikt voor slagschroefmachines!

Extra information

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over de Kreg Pocket-Hole Jig 520 Pro. 

Also view

Reviews

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. More information