WoodRat Demo Dagen bij Baptist

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2010 komt Martin Godfrey, de uitvinder van de WoodRat, naar Arnhem. Op deze twee dagen demonstreert hij u de WoodRat, het hulpstuk voor het maken van verbindingen met een bovenfreesmachine. U bent van harte uitgenodigd!

Wat is de WoodRat?

De WoodRat is een hulpstuk voor het besturen van uw bovenfreesmachine. Met behulp van de WoodRat is het bijvoorbeeld mogelijk uiterst nauwkeurig zwaluwstaart- en vingerlasverbindingen te maken. Werken van links naar rechts en van voren naar achteren is de basis van bijna alle houtverbindingsbewerkingen, met de nerf mee of dwars op de nerf...

Demo Dagen
De uitvinder van de WoodRat, Martin Godfrey, komt twee dagen vanuit Engeland om u met volle overgave dit unieke apparaat te demonstreren. U bent van harte welkom om naar Martin te luisteren (in het Engels) en te kijken naar zijn demonstratie (het is een demonstratie, u kunt dus niet zelf aan de slag). Martin zal gebruikmaken van 4 WoodRat’s om te demonstreren en alles wordt ook weergegeven op een groot scherm.

Meldt u nu aan!
De toegang is gratis, maar het wordt op prijs gesteld dat u van te voren meldt wanneer u (vrijdag of zaterdag en ’s morgens, ’s middags of de hele dag) van plan bent te komen. Geeft u dan ook even aan of u al in het bezit bent van een WoodRat. Dan zorgen wij dat er voldoende ruimte en koffie is!
 
Tijdens de WoodRat Demo Dagen ontvangt u € 50,00 korting bij aanschaf van een WoodRat!

Programma
Vrijdag 19 november, 10.00-12.30 uur - basistechnieken van de WoodRat
Vrijdag 19 november, 14.00-16.30 uur – de WoodRat voor gevorderden
Zaterdag 20 november, 10.00-12.30 uur - basistechnieken van de WoodRat
Zaterdag 20 november, 14.00-16.30 uur – de WoodRat voor gevorderden

Graag tot dan voor een leerzame dag!

Contact
Phone: 026 4451644
Address: Beekstraat 30
Postal code: 6811 DW
City: Arnhem

Bekijk de WoodRat producten!
Lees meer WoodRat avonturen...