Op zaterdag 17 en zondag 18 mei 2014 bent u allen uitgenodigd voor het Pijl- en bogenbouwersweekend  2014 in Warns. Een inspirerend weekend voor bogenbouwers, pijlenmakers, pezendraaiers, verensnijders, liefhebbers en geïnteresseerden.

Een weekend voor jong en oud, waar van alles te leren en te beleven is: activiteiten om kennis en vaardigheden op te doen,  ontmoeten en praten met andere liefhebbers, spullen (ver)kopen of ruilen, schieten...

Ook hebben een aantal ervaren pijlenmakers en bogenbouwers hun medewerking toegezegd. Dit is een mooie gelegenheid om kennis te maken en het één en ander op te steken.

Raadpleeg voor alle actuele informatie de website van dit evenement!

Kosten: 
-Deelname aan het weekend 19,50 euro  (t/m 12 jaar half geld, exclusief maaltijden en betaalde workshops; Inclusief koffie, thee, limonade, gratis workshops en vis

-Kamperen 10 euro per nacht per tent. 

-Je kunt deelnemen aan gezamenlijke maaltijden. Zaterdag lunch en avondeten. Zondag ontbijt en lunch. Lunch bestaat uit: witbrood, bruinbrood, suikerbrood en krentenbrood, 2 soorten vleeswaren, kaas en jam, drinken en 1 x soep en 1 x kroket. Avondeten bestaat uit goed gevulde chili con carne met alles er op en aan. Dit alles voor slechts 45 euro, t/m 12 jaar half geld. (42,50 rechtstreeks voor restaurant, 2,50 voor vrijwilligerspot)

-Geïnteresseerden en bezoekers die alleen komen kijken wordt een bijdrage van 3 euro gevraagd.

Heeft u zelf nog een leuke bijdrage aan dit evenement? Neemt u dan contact op met de organisatie!

Met vriendelijke groet,
Jan van der Veen
zelfbogenmaken@planet.nl

Contact
Address: Tsjalk 13
City: Warns (Friesland)

Alle actuele informatie over dit evenement vindt u op de website!