Open huis Hobbycentrum Zevenaar

Na weken van schilderen, schoonmaken en verhuizen zijn de leden van Hobbycentrum Zevenaar al weer druk bezig met het uitoefenen van hun hobby: het werken met hout, steen en papiermaché. Na de jarenlange vertrouwde werkplaats in het Juvenaat was het best even wennen, maar aangezien er nu veel meer ruimte beschikbaar is, hebben de mensen hun draai gevonden. Het nieuwe Hobbycentrum heeft liefst twee grote ruimten, zodat de grote machines apart staan, waardoor de leden die een rustige en schonere ruimte nodig hebben nu volledig aan hun trekken komen.
 

Die gescheiden opstelling heeft tevens tot gevolg, dat beide activiteiten gelijktijdig en de hele week door plaats kunnen vinden. Verder is er nu de mogelijkheid om onderdak te bieden aan groepjes, die voorheen niet terecht konden. Hier kan men denken aan schilderen, boetseren, modelbouw etc.

Op zaterdag 29 maart houdt het Hobbycentrum een Open Huis. Hier wordt een goed beeld gegeven wat er mogelijk is met betrekking tot het werken met hout, steen en papiermaché. Van speelgoed, huishoudelijke artikelen, klein meubelen, houtsculpturen, stenen siervoorwerpen tot creaties van papier maché. Verder is er een expositie van schilderijen van Agaath Schoofs en de collectie beschilderde vogelhuisjes van Joop van Workum.
 
Voorafgaande aan het open huis vindt om 10.00 uur de officiële opening plaats, waarna de deuren voor een ieder open staan tot 16.00 uur.
 
Het Hobbycentrum bevindt zich aan de Marconistraat 20 (parkeerterrein OBW).
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Gerards, tel. 0316 342641.