Arnhem: Expositie in Waalse kerk 2 & 3 september

Peter van de Waal, Albert Jan Rouwkema en Bert Aalbers zijn bepaald geen onbekenden in houtvormend Nederland. Hun werk kenmerkt zich door een hoge graad van verfijning, een hoog artistiek niveau en soms door een verrassende combinatie van verschillende materialen. Wie iets met hout heeft, moet deze expositie beslist bezoeken. Bijkomend voordeel is dat de kerk naast de tenten van De Baptist Weekendshow staat, dus wie iets met hout heeft, is toch al in de buurt!
 
Baptist Arnhem is het bestuur van de Église Wallone en de beheerder van de kerk zeer erkentelijk voor de ruimhartig verleende medewerking aan deze expositie!
 
Klik voor meer info over de exposanten op onderstaande links:
www.kunstlokaal11.nl van Peter van de Waal
www.houtstylist.nl van Albert Jan Rouwkema
www.meubelmakerijkopshout.nl van Bert Aalbers
www.desittekist.nl van Peter Oostelbos
 
Openingstijden:
zaterdag 2 september: 10.00-17.00 uur
zondag 3 september: 12.00-17.00 uur
 
Toegang:
gratis; het wordt op prijs gesteld dat u zich bij het betreden van de kerk realiseert dat deze nog steeds dienst doet als gebedshuis van de Waalse Gemeente in Arnhem.
 
Hoe zijn de winkels van Baptist te bereiken?
Baptist voor Houtbewerkers ligt tegenover Enorm Baptist, Baptist Gebouwbeslag grenst aan de achterzijde van het Politiebureau (dat schuin tegenover Enorm Baptist ligt).
 
Als u Arnhem centrum nadert, onthou dan deze vuistregel: volg de parkeerroute/stadsring en blijf deze volgen, kies dan voor Parkeergarage Broerenstraat. Deze garage ligt aan de achterzijde van Enorm Baptist. Onze zaken liggen op een steenworp afstand van elkaar, dus als u bij Enorm Baptist bent, bent u ook vlakbij Baptist Gebouwbeslag en Baptist voor Houtbewerkers!