Tormek KJ-45 meshouder

Produktnummer: 11572
  • Tormek KJ-45 meshouder
  • Tormek KJ-45 meshouder
  • Tormek KJ-45 meshouder
  • Tormek KJ-45 meshouder
€ 44,65 (pro Stück) inkl. MwSt€ 36,90 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Kombinationen

Tormek hulpstukken voor het slijpen van messen

78,90 inkl. MwSt65,21 ohne MwSt
Auf Lager

Produktinformationen

De KJ-45 centrerende slijpmal voor messen centreert lemmeten met een dikte tot 10 mm. U kunt messen slijpen met een minimaal 60 mm lang en 12 mm hoog lemmet. 

De KJ-45 heeft een extra geleider waarmee u ook écht hoge messen kunt slijpen, zoals bijvoorbeeld vleesbijlen.

Als u uw mes vastzet in de KJ-45 wordt het mes automatisch gecentreerd in de slijpmal, ongeacht de dikte of de geometrie. Dat betekent dat de slijpmal alles goed centreert, van de dunste messen tot messen met een dikte van maximaal 10 mm. Dat betekent ook dat, als het lemmet versmalt van de rug naar de snijkant en van de hak naar de punt, het lemmet in de slijpmal wordt gecentreerd en symmetrisch wordt geslepen bij beide snijvlakken van het mes. 

Omdat de slijpmal met de geleider vrij tegen de universele steun wordt gelegd, kunt u de vormen van het mes volgen, maar dan steeds met de universele steun als begeleidend referentiepunt. Zo kunt u messen slijpen met verschillende lemmetvormen; van houtsnijmessen tot slachtmessen en klassieke koksmessen.

Anhänge

Eigenschaften

Fabrikantnummer: KJ-45

Breedte: 45 mm

Geschikt voor: Tormek T4 & Tormek T8

Weitere Informationen

Bekijk de demonstratie film:

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen