Tormek DF-250 diamantslijpsteen korrel 600 (fijn) voor T-7 en T-8

Produktnummer: 32347
  • Tormek DF-250 diamantslijpsteen korrel 600 (fijn) voor T-7 en T-8
  • Tormek DF-250 diamantslijpsteen korrel 600 (fijn) voor T-7 en T-8
€ 263,00 (pro stuk) inkl. MwSt€ 217,36 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Fijne slijpsteen voor de Tormek T7, T8, 2000 en 2006 met een diameter van 250 mm. Geschikt voor alle materialen, waaronder ook HSS staal en keramiek.

Dit diamantwiel is speciaal ontwikkeld voor het Tormek watergekoelde slijpsysteem. De diamantwielen van Tormek onderscheiden zich door hun uitzonderlijke duurzaamheid, consistente slijpvermogen en behoud van de volledige diameter. Gebruikers die vaak hetzelfde gereedschap slijpen, profiteren van deze eigenschappen omdat zowel het instellen als slijpen eenvoudiger is.

Dankzij de constante diameter van het wiel kunt u zowel de zijkant als de omtrek gebruiken om te slijpen. Slijpen aan de zijkant is bij uitstek geschikt voor houtsnijgereedschappen zoals gutsen en V‑beitels, evenals schaafbeitels, houtbeitels en messen. U verkrijgt zo een prachtig afgeschuinde snijrand met een volledig vlak oppervlak.

Wanneer u aan de zijkant slijpt met de behulp van de Multi Base MB-100, hebt u altijd maximale ondersteuning en controle. U kunt het diamantwiel zowel met als zonder water gebruiken, maar Tormek adviseert echter om altijd met water te slijpen, omdat dit de levensduur van het wiel verlengt en een aanzienlijk beter resultaat oplevert.

Tormeks diamantwielen bieden een aanvulling op het watergekoelde slijpsysteem, maar ze zijn geen vervanging van Tormeks originele slijpsteen. Diamantstenen zijn altijd grover dan waterstenen.

De diamantwielen van Tormek zijn stuk voor stuk geschikt voor alle soorten materialen, waaronder staal, keramiek en hardmetaal.

Let op! Gebruik Tormek diamantwielen met water altijd met Tormek anti-corrosievloeistof! Er wordt één fles van 150 ml meegeleverd, voldoende voor 3750 ml oplossing.

Lees meer over de diamantslijpsteen bij Tormek

Eigenschaften

Diameter: Ø 250 mm
Breedte: 50 mm
Korrel: 600

Gebruiksdoel: slijpen
Geschikt voor: Tormek T7, T8, 2000 en 2006

Inclusief: 150 ml ACC-100 Anticorrosievloeistof

Weitere Informationen

Bekijk hieronder de Tormek instructievideo.

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen