Ibex vioolbouwersschaaf bol 10 mm breed

Produktnummer: 16668
  • Ibex vioolbouwersschaaf bol 10 mm breed
  • Ibex vioolbouwersschaaf bol 10 mm breed
€ 111,00 (pro Stück) inkl. MwSt€ 91,74 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf LagerVersandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Ibex vioolbouwersschaven
De Ibex vioolbouwersschaven zijn van een perfect design en vervaardigd in brons. Brons ligt goed in de hand en is erg duurzaam, waardoor het werkgemak met deze schaven toeneemt. De schaven zijn uitgerust met een instelschroef, waarmee u snel en makkelijk de schaafbeitel in kunt stellen.

De Ibex vioolbouwersschaven zijn leverbaar met een licht gebold oppervlak of met een vlak oppervlak. Een schaaf met een bol oppervlak is ideaal voor het schaven van muziekinstrumenten. Daarnaast kunt u deze ook goed gebruiken voor het uithollen van stoelzittingen. Een schaaf met een vlak oppervlak is voor vele houtbewerkingen geschikt.

De schaafbeitels zijn gehard tot een Rockwell 60-62 staal, zeer sterk en dit ziet u terug in de perfectie van uw werkstuk. De Ibex vioolbouwersschaven worden standaard geleverd met een vlakke schaafbeitel, maar er is ook een getande schaafbeitel verkrijgbaar. Voor u begint te werken met deze schaven is het aan te raden de schaafbeitels licht te wetten.

Eigenschaften

Lengte: 30 mm
Schaafbreedte: 10 mm
Materiaal body: brons
Materiaal schaafbeitel: Rockwell 60-62 staal

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen