Clifton neusschaaf 400

Produktnummer: 14769
  • Clifton neusschaaf 400
  • Clifton neusschaaf 400
  • Clifton neusschaaf 400
  • Clifton neusschaaf 400
  • Clifton neusschaaf 400
€ 122,00 (pro Stück) inkl. MwSt€ 100,83 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Een neusschaaf voor het kleine, fijne werk. De schaafbreedte is 9,5 mm en de schaaf kan bijna tot in de hoek komen! De opening bij de schaaf is slechts 0,6 mm en de beitel staat in een hoek van 43°.

Eigenschaften

Lengte: 80 mm
Schaafbreedte: 9,5 mm

Materiaal body: gietstaal

Weitere Informationen

Clifton schaven

Met een Clifton schaaf koopt u een op traditionele wijze vervaardigd stuk precisiegereedschap van topkwaliteit! De perfecte afwerking straalt u tegemoet en maakt de schaaf daarmee niet alleen tot een genoegen om mee te werken, maar ook tot een lust voor het oog! De beitels van de schaven zijn met de hand gesmeed en gehard tot Rockwell 60-62 en blijven daardoor lang hard en scherp. De bevestiging van de schaafbeitel is afgeleid van de beroemde Bedrock schaven en met een draaiwiel kunt u de diepte van de schaaf snel en nauwkeurig instellen.

Alle Clifton schaven zijn van gietstaal en hebben comfortabele Bubinga houten knoppen en handvatten. Om uw Clifton schaaf in nieuwstaat te houden, is het aan te raden uw schaaf regelmatig met een paar druppels olie, zoals Camelia olie, in te smeren. De schaaf blijft er daardoor goed uitzien en deze behandeling komt ook de duurzaamheid ten goede! U kunt uw persoonlijke verfijning aan de schaaf geven door de zool met schuurpapier (korrel 400 of fijner) licht te schuren voor een nog gladder resultaat!

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen