Sorby 812H Spindlemaster 19 mm

Produktnummer: 17700
  • Sorby 812H Spindlemaster 19 mm
€ 75,40 (pro Stück) inkl. MwSt€ 62,31 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

De Sorby Spindlemaster (812) is makkelijk in gebruik, veilig, en makkelijk te slijpen. Daarnaast is er geen kans op beschadigingen aan het hout doordat de beitel geen hoeken heeft. De Spindlemaster heeft de functie van een schuine beitel en een buitendraaiguts; te gebruiken voor kralen, uithollen, u draait van vierkant naar rond en voor het bewerken van kopshout.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 812H

Model: gebogen
Breedte: 19 mm (3/4")
Totale lengte: 427 mm
Klinglengte: 172 mm
Handvat: 255 mm
Materiaal kling: HSS

Materiaal handvat: essen

Weitere Informationen

Bekijk de demonstraie film van de Sorby Spindlemaster:

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen