Sorby 860H Micro schraper 6 mm 'Negative Rake'

Produktnummer: 17725
  • Sorby 860H Micro schraper 6 mm 'Negative Rake'
€ 45,60 (pro Stück) inkl. MwSt€ 37,69 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Deze schraper is ideaal voor het gebruik met hardhout. Oorspronkelijk ontworpen voor muziekinstrumenten makers, maar natuurlijk ook geschikt voor andere houtdraaiers. De beitel is effectief en zorgt voor een fijne afwerking.

De Sorby Micro Hardwood Scraper 'Negative Rake Scraper' (860) is speciaal ontwikkeld voor het schrapen van hardere houtsoorten als Afrikaans Blackwood. Normale schrapers zouden een ruw oppervlak achterlaten wanneer op kopshout gedraait wordt. De hardhout schraper geeft ook hier een gladde finish!

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 860H

Model: licht gebogen
Breedte: 6 mm (1/4")
Totale lengte: 255 mm
Klinglengte: 102 mm
Handvat: 153 mm

Materiaal kling: HSS
Materiaal handvat: essen

Weitere Informationen

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen