Sorby 861H continental Micro profileerguts diep 6 mm

Produktnummer: 17726
  • Sorby 861H continental Micro profileerguts diep 6 mm
  • Sorby 861H continental Micro profileerguts diep 6 mm
€ 41,10 (pro Stück) inkl. MwSt€ 33,97 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

De Sorby 861 is de Micro Spindle Gouge, één van de meest gebruikte houtdraaibeitels tijdens het draaien tussen de centers (spindle work). De Micro uitvoering heeft een korte kling, dus geschikt voor klein draaiwerk. De draaibeitel is bijzonder geschikt om de juiste vorm in het draaiwerk te creëren, zoals de hollingen en bollingen bij een kandelaar, tafelpoot, vaas, ...

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 861H

Model: diep gebogen
Breedte: 6 mm (1/4")
Totale lengte: 255 mm
Klinglengte: 95 mm
Handvat: 160 mm
Materiaal kling: HSS

Materiaal handvat: essen

Weitere Informationen

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen