Sorby 831H afsteekbeitel punt 5 mm

Produktnummer: 11979
  • Sorby 831H afsteekbeitel punt 5 mm
  • Sorby 831H afsteekbeitel punt 5 mm
€ 98,25 (pro Stück) inkl. MwSt€ 81,20 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf LagerVersandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Met de Sorby Diamond Parting tool 831 creëert u een gleuf in het houtdraaiwerk van waaruit u hollingen en bollingen kunt maken (met een andere houtdraaibeitel). Deze beitel gebruikt u voor het draaien tussen de centers (spindle work). Door de punt kunt u de beitel ook gebruiken voor het aanbrengen van details aan het houtdraaiwerk.

De speciale vorm van de draaibeitel zorgt er voor dat de beitel niet vast komt te zitten in het werk.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 831H 

Model: diamant
Breedte: 5 mm (3/16")
Totale lengte: 432 mm
Klinglengte: 178 mm
Handvat: 254 mm

Materiaal kling: HSS
Materiaal handvat: essen

Weitere Informationen

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen