Sorby draadsnijset 20 tpi incl. instructie DVD

Produktnummer: 12106
  • Sorby draadsnijset 20 tpi incl. instructie DVD
  • Sorby draadsnijset 20 tpi incl. instructie DVD
  • Sorby draadsnijset 20 tpi incl. instructie DVD
  • Sorby draadsnijset 20 tpi incl. instructie DVD
€ 185,00 (pro Set) inkl. MwSt€ 152,89 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf LagerVersandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Met deze set kunt u zelf draad snijden in uw werkstukken. Eén beitel is voor het binnendraad en de ander voor het buitendraad. De vertanding van deze set is 20 tanden per inch (1 tand per 1,28 centimeter). Bijgeleverd wordt een DVD met uitleg over het draadsnijden. Daarnaast ontvangt u een schuifmaat, zodat u de diameter van uw werkstuk kunt opmeten.

Eigenschaften

Materiaal: HSS

Vertanding: 20 tpi

Weitere Informationen

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Bekijk de demonstratie film:

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen