Record Power schraper dovetail 13 mm

Produktnummer: 34446
Aanbieding
  • Record Power schraper dovetail 13 mm
  • Record Power schraper dovetail 13 mm
  • Record Power schraper dovetail 13 mm
  • Record Power schraper dovetail 13 mm
preisemphelung € 39,95für € 35,95 (pro Stück) inkl. MwSt€ 29,71 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim
  • Angebot bis 29-02-2024

Produktinformationen

Record Power dovetail schraper met een breedte van 13 mm (1/2"). Deze schraper is specifiek ontworpen om een zwaluwstaartsnede in uw werkstuk te snijden zodat deze door een chuck met zwaluwstaartklemmen vastgeklemt kan worden.

De dovetail schraper heeft een hoek van 80 ° wat overeenkomt met de zwaluwstaartklemmen.

De kling van de Record Power afruwguts is gemaakt van HSS. Dit staat borg voor een lange levensduur én zorgt ervoor dat de beitel lang scherp blijft.

Het stevige en stabiele handvat is gemaakt van beukenhout en heeft een lengte van 305 mm (12"). Het is speciaal ontworpen voor een hoog gebruikscomfort. Hierdoor kunt u lang en comfortabel houtdraaien.

De houtdraaibeitels van Record Power zijn gefabriceerd in Sheffield, Engeland. Ze zijn voorzien van handige kleurenlabels voor veilig gebruik van de juiste beitel. De schaaldraaigutsen zijn voorzien van een rood label, de profileergutsen van een oranje, de afruwgutsen van een groene, de schuine beitels van een lichtblauwe, de afsteekbeitels van een donkerblauwe en de schrapers van een paars label. 

Record Power biedt uitstekende kwaliteit houtdraaibeitels voor een lage prijs. Geschikt voor de professionele en veeleisende houtdraaier, maar zeker ook voor de beginnende houtdraaier.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 103615

Model: dovetail
Breedte: 13 mm (1/2")
Handvat: 305 mm (12")
Materiaal kling: HSS
Materiaal handvat: beuken

Weitere Informationen

Bekijk de introductievideo:

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen