Sorby 859H holdraaibeitel 16 mm

Produktnummer: 12065
  • Sorby 859H holdraaibeitel 16 mm
€ 88,45 (pro Stück) inkl. MwSt€ 73,10 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf LagerVersandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

De Swan Neck Hollowing (859) draaibeitel van Sorby is een geschikte draaibeitel voor het uithollen van hout tot een diepte van ca. 20 cm (vanwege de ondersteuning van de leunspaan op de schacht). Ook kunt u met deze draaibeitel de kopse kant van het hout bewerken.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 859H

Model: zwanenhals
Breedte: 16 mm (5/8")
Totale lengte: 587 mm
Klinglengte: 230 mm
Handvat: 357 mm

Materiaal kling: HSS
Materiaal handvat: essen

Weitere Informationen

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten vergeleken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen