Sorby 868H Micro multi-schraper 10 mm

Produktnummer: 11999
  • Sorby 868H Micro multi-schraper 10 mm
  • Sorby 868H Micro multi-schraper 10 mm
€ 46,20 (pro Stück) inkl. MwSt€ 38,18 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf LagerVersandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

De kleine uitvoering van de scheerschraper. De Sorby Micro draaibeitels zijn kleinere beitels, geschikt voor het draaien op kleinere houtdraaibanken.

De Sorby Shear Scraper (868) heeft een tip die u kunt draaien, waardoor de beitel geschikt is voor divere hollingen, bollingen en vlakke kanten.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 868H

Model: multi
Breedte: 10 mm (3/8")
Totale lengte: 255 mm
Klinglengte: 96 mm
Handvat: 159 mm

Materiaal kling: HSS
Materiaal handvat: essen

Weitere Informationen

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen