Easy Wood Tools Mini Easy Finisher 405 mm

Produktnummer: 34469
Aanbieding
  • Easy Wood Tools Mini Easy Finisher 405 mm
  • Easy Wood Tools Mini Easy Finisher 405 mm
  • Easy Wood Tools Mini Easy Finisher 405 mm
preisemphelung € 109,00für € 99,00 (pro Stück) inkl. MwSt€ 81,82 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim
  • Angebot bis 30-04-2024

Produktinformationen

De Mini Easy Finisher is ideaal wanneer u aan een relatief klein werkstuk aan het werken bent. Bijvoorbeeld bij het draaien van kleine schalen of bekers.

De Finisher is geschikt voor de afwerking van uw werkstuk en is het meest vergelijkbaar met een afwerkbeitel. Het scherpe mes zorgt voor een hele nette afwerking.

Het mes is van tungsten carbide staal. Dit is enorm hard waardoor het mes lang scherp blijft en een langere levensduur heeft. Door het mes af en toe te draaien kunt u deze levensduur verlengen. Ook kunt u het mes uitstekend slijpen met een diamantsteen om zo een nog langere levensduur te garanderen, maar op een gegeven moment is het mes op. Dan kunt u eenvoudig een nieuw vervangingsmes aanschaffen.

Tip! Voor het slijpen van het carbide mes adviseren wij een diamantsteen met een grit van 600 te gebruiken. Voor het beste resultaat gebruikt water en een klein beetje afwasmiddel bij het slijpen van uw gereedschap. Door het afwasmiddel blijft het slijpsel niet op de steen liggen, maar komt het op het water te liggen!

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 5200

Totale lengte: 405 mm
Lengte handvat: 305 mm
Lengte kling: 100 mm
Breedte kling: 10 mm

Materiaal handvat: Esdoorn

Inclusief:
- Ci3 rond mes

Weitere Informationen

Introductievideo voor Easy Mini tools:

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen