Easy Wood Tools Mid-Size Easy Detailer 535 mm

Produktnummer: 34473
Nieuw
  • Easy Wood Tools Mid-Size Easy Detailer 535 mm
  • Easy Wood Tools Mid-Size Easy Detailer 535 mm
  • Easy Wood Tools Mid-Size Easy Detailer 535 mm
€ 134,00 (pro stuk) inkl. MwSt€ 110,74 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

De Mid-Size Easy Detailer is ideaal wanneer u aan een werkstuk met een gemiddeld formaat aan het werken bent. Bijvoorbeeld bij het draaien van schalen of bekers.

De Detailer is geschikt voor het detailwerk aan uw werkstuk en is daarmee het meest vergelijkbaar met een profileerguts. Het scherpe mes zorgt voor een hele nette afwerking.

Het mes is van tungsten carbide staal. Dit is enorm hard waardoor het mes lang scherp blijft en een langere levensduur heeft. Door het mes af en toe te draaien kunt u deze levensduur verlengen. Ook kunt u het mes uitstekend slijpen met een diamantsteen om zo een nog langere levensduur te garanderen, maar op een gegeven moment is het mes op. Dan kunt u eenvoudig een nieuw vervangingsmes aanschaffen.

Tip! Voor het slijpen van het carbide mes adviseren wij een diamantsteen met een grit van 600 te gebruiken. Voor het beste resultaat gebruikt water en een klein beetje afwasmiddel bij het slijpen van uw gereedschap. Door het afwasmiddel blijft het slijpsel niet op de steen liggen, maar komt het op het water te liggen!

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 7300

Totale lengte: 535 mm
Lengte handvat: 355 mm
Lengte kling: 180 mm
Breedte kling: 10 mm

Materiaal handvat: Esdoorn

Inclusief:
- Ci4 diamantvormig mes

Weitere Informationen

Introductievideo voor Easy Mid-Size tools:

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen