Smederij Zwolle kampeerbijl 135 mm

Produktnummer: 26074
  • Smederij Zwolle kampeerbijl 135 mm
  • Smederij Zwolle kampeerbijl 135 mm
  • Smederij Zwolle kampeerbijl 135 mm
  • Smederij Zwolle kampeerbijl 135 mm
€ 199,00 (pro Stück) inkl. MwSt€ 164,46 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf LagerVersandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Deze kampeerbijl komt van Nederlandse bodem van Smederij Zwolle. De trekkingbijl is ideaal voor in het bos of op de camping. U kunt de bijl gebruiken voor het kappen van bomen, maar doordat de bijlkop gesmeed is met een 'baard' kunt u de bijl ook goed bij de kop vasthouden voor het fijnere houtbewerkingswerk.

De bijl is voorzien van een stalen kop met een gepolijste ronde snede van circa 120 - 135 mm lang. Het handvat is gemaakt van gebrand essenhout voor een unieke uitstraling. Omdat elke bijl een uniek stukje handwerk is, is elk exemplaar genummerd.

De kampeerbijl wordt geleverd inclusief lederen beschermhoes.

Eigenschaften

Type bijl: trekkingbijl

Lengte snijvlak: 120 - 135 mm
Totale lengte: 480 mm
Gewicht: 1000 gram
Houtsoort steel: gebrand essenhout

Hardheid: 55 HRC

Inclusief: beschermhoes

Weitere Informationen

Smederij Zwolle is een Nederlands collectief van twee meestersmeden en een wisselend aantal leerlingen en gezellen. Deze smederij biedt jongeren die vastlopen door bijvoorbeeld ASS en/of ADHD een plek om te leren, te werken en zichzelf te ontwikkelen, terwijl ze zich de kunst van de ambachtelijke metaalbewerking eigen maken.

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen