Gränsfors Bruk 439 kleine kloofbijl

Produktnummer: 21146
  • Gränsfors Bruk 439 kleine kloofbijl
  • Gränsfors Bruk 439 kleine kloofbijl
  • Gränsfors Bruk 439 kleine kloofbijl
  • Gränsfors Bruk 439 kleine kloofbijl
  • Gränsfors Bruk 439 kleine kloofbijl
  • Gränsfors Bruk 439 kleine kloofbijl
€ 142,00 (pro Stück) inkl. MwSt€ 117,36 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf lager Versandkosten € 4,90

Produktinformationen

Gränsfors Bruks “Splitting Hatchet”

Deze kloofbijl kan gebruikt worden bij het splijten van kleine ronde stukken hout, zoals openhaard hout. Het eind van de steel is voorzien van een metalen huls die de steel beschermt tegen het splijtende hout. De dikte van de bijl zorgt voor het perfect splijten van het hout.

De kloofbijlen hebben dikkere 'wangen' dan de meeste andere bijlen en dat heeft te maken met het feit dat met deze bijlen zwaarder gewerkt kan worden. Wanneer deze bijlen worden vastgeslagen in een blok haardhout wordt de bijl met het hout opgetild en in de beweging terug omgedraaid en komt de bijl met de achterkant op het hakblok waardoor het hout op de bijl kan splijten.

De dikkere 'wangen' aan weerszijden van de steel voorkomen dat het metaal daar zou kunnen 'doorscheuren'. Deze bijlen kunnen ook gebruikt worden om een wig in het hout te slaan, maar dat is bij voorkeur te doen met een zware splijtbijl omdat deze een zware hamerkop heeft.

Deze Gränsfors Bruks Splitting Hatchet wordt geleverd inclusief lederen beschermhoes.

Anhänge

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 439

Type bijl: kloofbijl

Lengte snijvlak: 70 mm
Lengte steel: 480 mm
Gewicht: 1500 gram
Houtsoort steel: hickory

Inclusief: beschermhoes

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Mehr Informationen