Workshop: Houten ring maken met Studio Mooibos oktober 2023

Lijkt het u leuk om uw eigen ring van hout te maken? Dat kan! Op vrijdag 6 oktober verzorgen wij in samenwerking met Studio Mooibos workshops houten ring maken.

Samen met Studio Mooibos gaat u in deze 2,5 uur durende workshop aan de slag met houtdraaien en andere technieken. Hiermee creëert u uw eigen unieke houten ring. Al het benodigde materiaal is aanwezig en doordat de groep klein blijft, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Studio Mooibos creëert stoere handgemaakte houten sieraden. Eigenaar van Studio Mooibos is Mariëlle, maar alle producten worden samen met Hans gecreëerd en gemaakt. Deze dochter en vader zijn het team achter Studio Mooibos.

De workshops houten ring maken met Studio Mooibos vinden plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter afstand van onze winkel in Arnhem. U heeft de keuze uit een ochtend- of middagsessie. We werken met een groep van maximaal acht deelnemers. 

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding! 

Datum en tijden 
- Vrijdag 6 oktober van 10:00 tot ca. 12:30 uur
- Vrijdag 6 oktober van 13:30 tot ca. 16:00 uur

Kosten 
€ 55,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan één van de workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan deze workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

We zien u graag op vrijdag 6 oktober!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Meldt u zich binnen vier dagen van de workshop af dan brengen wij 100% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Studio Mooibos! Klik hier voor meer informatie over de cursussen.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Kontakt
Telefon: 026-3512856
Adresse: Vlamoven 32
PLZ: 6826 TN
Ort: Arnhem

Workshops ringen maken met Studio Mooibos
Website Studio Mooibos