Workshop: Lepelsnijden met VersHout september 2020

Normaal geven Sjors van der Meer en Job Suijker met hun bedrijf VersHout cursussen en workshops in het bos. Cursisten bewerken er vers hout, met én in de natuur. Op zaterdag 26 september geven Sjors en Job twee workshops lepelsnijden in onze winkel in Arnhem. Warm en droog in onze cursusruimte ervaart u zelf hoe stimulerend en opbeurend het is om iets met uw eigen handen te maken. U leert veilig werken met vers hout door middel van verschillende mes- en bijltechnieken. Sjors en Job begeleiden u in een ontspannen sfeer bij deze fijne kennismaking met vers hout.

Bekend van het boek Vers Hout. En in oktober wordt het nieuwe boek Lepelhout verwacht!

Wie zich heeft ingelezen over houtbewerking is ze vast al eens tegengekomen: de ambachtslieden Sjors van der Meer en Job Suijker. In het boek VersHout nemen ze u mee in de rijke en magische wereld van bomen, hout en ambacht. Met behulp van eenvoudige gereedschappen en eeuwenoude technieken maken zij unieke werkstukken van vers geoogst rondhout.

De workshops bij Baptist duren ca. 3 uur en u hebt de keuze uit een ochtend en middag sessie. We werken met een groep van maximaal 8 deelnemers. De workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en een intensieve begeleiding!

De workshops worden bij Baptist gehouden in een ruimte waarin we de 1,5 meter afstand maatregel kunnen waarborgen. Samen houden we rekening met uw en onze gezondheid. 

Liever een cursus volgen, of liever in het bos? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact op met Job en Sjors via www.vers-hout.nl.

Datum en tijden: 
- Zaterdag 26 september van 9.30 uur tot 12.30 uur - Vol!
- Zaterdag 26 september van 13.30 uur tot 16.30 uur Vol!

Kosten: 
€ 39,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan één van de twee workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel.

We zien u graag op zaterdag 26 september!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meldt u zich dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: titus@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Plaats: Arnhem

Workshops Lepelsnijden met Vershout