Workshop: Lepelsnijden met Harald Lamon april 2023

Uw eigen (kook)lepel maken uit een vers stukje hout? Dat kan! Op zaterdag 15 april komt Harald Lamon van het Lepelhuis naar Baptist Arnhem om een dagworkshop lepelsnijden te geven! 

Naast de verschillende technieken gaat u tijdens deze workshop ook meer leren over hout en de gereedschappen, zodat u thuis verder kunt experimenteren en genieten van deze prachtige manier van houtbewerken. 

Harald vertelt over de verschillende houtsoorten, het oogsten, de structuur en de eigenschappen. U leert de verschillende handgereedschappen veilig gebruiken, zoals het kliefmes, de bijl, het houtsnijmes en het lepelmes. Ook het onderhoud hiervan wordt besproken. 

Tijdens deze dagworkshop gaat u aan de slag met de verschillende snijtechnieken en mesgrepen en maakt hiermee van een stammetje hout uw eigen (kook)lepel! 

De dagworkshop lepelsnijden met Harald Lamon vindt plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter afstand van onze winkel in Arnhem. We werken met een groep van maximaal tien deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshop is inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee, lunch en intensieve begeleiding! Bij deelname aan deze workshop krijgt u Haralds nieuwe boek Hart voor Hout cadeau!

Datum en tijd
- Zaterdag 15 april van 10:00 uur tot ca. 16:00 uur - Vol!

Kosten 
€ 99,- incl. btw per deelnemer

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze workshop, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan deze workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

We zien u graag op zaterdag 15 april!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij het Lepelhuis. Klik hier voor meer informatie over zijn cursussen.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-3512856
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem

https://www.lepelhuis.be/