Vormgevers in Hout in Fort bij Vechten 2017

Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017 bent u van harte uitgenodigd voor de houtexpositie op het Fort bij Vechten. In het fort zijn sfeervolle expositieruimtes en kleine werkplaatsen ingericht, hier kun je de passie van dichtbij aanraken en voelen. De 18de editie van de jaarlijkse houtexpositie Vormgevers in Hout neemt wederom plaats in en om het prachtige 19e eeuwse fort.

De expositie wordt elk jaar in het derde weekend van oktober gehouden. Diverse kunstenaars, houtzagers, houtdraaiers, meubelmakers, beeldhouwers, instrumentbouwers, gereedschappenleveranciers en andere bedrijven die hout be- of verwerken presenteren hun werk. Het is een evenement dat elk jaar vele bezoekers trekt.

De poorten zijn zaterdag en zondag geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. Entree voor volwassenen is 7,50 euro, voor kinderen tot 12 jaar 3 euro. 'Vrienden van Fort Vechten (donateurs) mogen gratis met twee personen naar binnen op vertoon van hun donateurspas.

Tijdens Vormgevers in Hout zal op zaterdag rond 13.30 uur het nieuwe boek Vers Hout van Sjors van der Meer en Job Suijker gepresenteerd worden!

Contact
Adres: Fort bij Vechten: Marsdijk 2
Postcode: 3981 HE
Plaats: Bunnik

Website Vormgevers in Hout