Expositie 'Een leven vol stoelen' van Stefan During

Van zaterdag 12 t/m zaterdag 26 mei 2012 vindt bij Baptist voor Houtbewerkers in Arnhem de expositie ‘Een leven vol stoelen’ plaats. Op de openingsdag op zaterdag 12 mei 2012 zal Stefan During, stoelenmaker én auteur van het gelijknamige boek de hele dag aanwezig zijn.

Eind 2011 is het boek ‘Een leven vol stoelen’ uitgekomen over het leven van Stefan During (www.during.nl), een geoloog die meubelmaker werd. Het maken van stoelen werd zijn specialiteit en na veertig jaar heeft hij een eigenzinnig stoelen-oeuvre opgebouwd. In zijn boek staat niet alleen beschreven hoe hij stoelen maakt, maar hij vertelt ook hoe hij zijn levensfilosofie vorm geeft. Bij aanschaf van het boek op zaterdag 12 mei heeft u de kans het door Stefan During te laten signeren.

Sinds de jaren ‘70 staat de werkbank van Stefan During in Oosterend op Texel. In de loop van de tijd zijn daar vele stoelen tot stand gekomen. Schoonheid, constructie en zitcomfort zijn drie aspecten die samenwerkend als in een bloem, een geslaagd ontwerp maken.

Uw stoel is ook welkom…
Een selectie van de bijzondere stoelen van Stefan During kunt u tijdens de expositie komen bezichtigen. Tijdens de openingsdag bent u van harte welkom om met Stefan een gesprek te hebben over stoelen. Over zijn stoelen of uw eigen stoel, want heeft u zelf een mooie stoel (of verbinding) gemaakt? Neem deze dan mee op zaterdag 12 mei 2012 en laten we deze dan bespreken: over de verbindingen, de lijnen, de afwerking, het zitcomfort…

Graag zien we u op zaterdag 12 mei… met (of zonder) uw stoel!

Baptist voor Houtbewerkers
Beekstraat 30
6811 DW Arnhem
www.baptist.nl

Openingstijden: tijdens winkelopeningstijden van dinsdag t/m zaterdag en 24 uur per dag via de etalage!

Bekijk het boek 'Een leven vol stoelen'

Bezoek de website van Stefan During