Baptist productpresentaties met Lie-Nielsen - voorjaar 2019

Lie-Nielsen komt weer naar Baptist Arnhem! Curtis Turner brengt op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 een bezoek aan ons en geeft deze dagen presentaties. U bent van harte welkom om Curtis te spreken en vragen te stellen over de Lie-Nielsen producten. Zaterdagmiddag is Curtis in de winkel aanwezig voor iedereen die vragen heeft over de Lie-Nielsen producten.

Wie is Curtis Turner
Curtis Turner uit Texas, VS, is al zo'n 10 jaar werkzaam bij Lie-Nielsen en reist de wereld over om Lie-Nielsen te vertegenwoordigen en hun producten te demonstreren. 

Over Lie-Nielsen
In 1981 start Thomas Lie-Nielsen in Warren (Maine, Verenigde Staten) met de ambachtelijke productie van handgereedschappen. Het doel was en is om topkwaliteit te vervaardigen en gereedschappen uit vervlogen tijden nieuw leven in te blazen. Gereedschappen die ondanks het feit dat zij hun nut hadden bewezen door hun aanvankelijke fabrikanten, zoals Stanley en Record, uit productie zijn genomen.

Lie-Nielsen heeft zich daarbij niet beperkt tot het klakkeloos kopiëren van de oude modellen: zij werden verbeterd en verfijnd en vervaardigd van zeer hoogwaardige materialen. Voor de body's van de schaven is, afhankelijk van het formaat van de schaaf, gekozen voor Ductile staal, dat zich kenmerkt door een zeer grote breukvastheid, of voor mangaan brons, dat zeer goed na te bewerken is, warm in de hand voelt, niet roest en een grote massa, die ook aan comfortabel werken bijdraagt, heeft. Naast schaven heeft Lie-Nielsen ook een collectie zagen, hak- en steekbeitels, slijphulpstukken en meer.

Belangrijke informatie! Lees dit alvorens u zich inschrijft:
- De presentaties zijn exact hetzelfde.
- De presentaties zijn Engelstalig. Curtis Turner komt uit Amerika en spreekt geen Nederlands.
- Het zijn presentaties (passief), dus geen workshops (actief).

Tijden:
(LN1) Presentatie 1: vrijdag 15 maart van 10.00 tot 12.30 uur
(LN2) Presentatie 2: vrijdag 15 maart van 14.00 tot 16.30 uur
(LN3) Presentatie 3:
zaterdag 16 maart van 10.00 tot 12.30 uur - VOL!

Schrijf u kosteloos in door een email te sturen naar titus@baptist.nl en vermeld voor welke presentatie u zich wilt inschrijven.

Graag tot dan!Bij aanmelding voor deze presentatie gaat u er mee akkoord dat er tijdens de presentatie foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Contact
Telefoon: 026-4451644
Adres: Vlamoven 32
Postcode: 6826 TN
Plaats: Arnhem