Sorby 830H afsteekbeitel punt 3 mm

article number: 11955
  • Sorby 830H afsteekbeitel punt 3 mm
€ 54,20 (per piece) incl. VAT€ 44,79 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

De Sorby Standard Parting Tool 830 is geschikt voor het 'aftekenen' op het hout. Hiermee creëert u een gleuf in het houtdraaiwerk van waaruit u hollingen en bollingen kunt maken (met een andere houtdraaibeitel). Deze beitel is bedoelt voor het draaien tussen de centers (spindle work). Door de punt kunt u de beitel ook gebruiken voor het aanbrengen van details aan het houtdraaiwerk.

Specifications

Fabrikantnummer: 830H

Model: dubbel schuin
Breedte: 3 mm (1/8")
Totale lengte: 344 mm
Klinglengte: 127 mm
Handvat: 217 mm

Materiaal kling: HSS
Materiaal handvat: essen

Extra information

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information