Sorby 843LH afruwguts 32 mm met lang handvat

article number: 11976
  • Sorby 843LH afruwguts 32 mm met lang handvat
  • Sorby 843LH afruwguts 32 mm met lang handvat
  • Sorby 843LH afruwguts 32 mm met lang handvat
€ 129,00 (per piece) incl. VAT€ 106,61 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

U kunt een afruwguts gebruiken voor het vormgeven van het houtdraaiwerk. Wanneer het de basale vorm heeft kunt u bijvoorbeeld met behulp van profileer- of holdraaigutsen het houtdraaiwerk verder bewerken.

De Sorby Spindle Roughing Gouge (843) is de eerste beitel die u pakt wanneer u tussen de centers (spindle work) gaat draaien. Met deze beitel maakt u van het vierkante blok hout een cilindervormig stuk.

Specifications

Fabrikantnummer: 843LH

Model: gebogen
Breedte: 32 mm (1 1/4")
Totale lengte: 536 mm
Klinglengte: 179 mm
Handvat: 357 mm
Materiaal kling: HSS

Materiaal handvat: essen

Extra information

Robert Sorby (Sheffield)

Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information