Sorby draadsnijset 10 tpi incl. instructie DVD

article number: 12104
  • Sorby draadsnijset 10 tpi incl. instructie DVD
€ 185,00 (per set) incl. VAT€ 152,89 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Met deze set kunt u zelf draad snijden in uw werkstukken. Eén beitel is voor het binnendraad en de ander voor het buitendraad. De vertanding van deze set is 10 tanden per inch (1 tand per 2,55 mm). Bijgeleverd wordt een DVD met uitleg over het draadsnijden. Daarnaast ontvangt u een schuifmaat, zodat u de diameter van uw werkstuk kunt opmeten.

Specifications

Materiaal: HSS

Vertanding: 10 tpi

Extra information

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Bekijk de demonstratie film:

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information