Sorby 87HS Micro Hollowing set

article number: 14627
  • Sorby 87HS Micro Hollowing set
€ 87,50 (per piece) incl. VAT€ 72,31 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

De Sorby Micro Hollowing Set (87HS) bestaat uit een aluminium verwisselbaar handvat voorzien van 3 beitels. Met deze set heeft u dan ook 3 houtdraaibeitels in één! Een 10 mm Boring Tool (afsteekbeitel), een 6 mm Swan Neck Hollowing Tool  (holdraaibeitel)  en een 6 mm Round Nose Scraper (schraper). Ideale set voor het uithollen van uw houtdraaiwerkstuk.

Inhoud:
- Micro handle
- Boring Tool 3/8" (10 mm)
- Swan Neck Hollowing Tool ¼" (6 mm)
- Round Nose Scraper ¼" (6 mm)

Specifications

Fabrikantnummer: A87HS3T

Totale lengte: 230 mm
Klinglengte: 85 mm
Handvat: 145 mm
Materiaal kling: HSS
Materiaal handvat: aluminium, verwisselbaar

Inhoud:
- handvat
- 3 beitels

Extra information

Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information