Rustins beits donker teak 250 ml

article number: 20418
  • Rustins beits donker teak 250 ml
  • Rustins beits donker teak 250 ml
€ 9,10 (per bottle) incl. VAT € 7,52 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Deze beits is in vele kleuren beschikbaar, zodat u het hout de kleur kunt geven die u wilt. Natuurlijk is de kleur wel afhankelijk van de originele kleur van het hout. Test daarom eerst op een proef stukje, zodat u het resultaat vooraf ziet. Voor een egale kleur moet u vooraf de inhoud goed schudden. Wanneer u meerdere blikjes beits gaat gebruiken is het aan te raden de hoeveelheid met elkaar te mengen. Op deze manier krijgt het bewerkte hout één en dezelfde kleur.
 
De beits kan alleen gebruikt worden op ‘kaal’ hout, zorg er dus voor dat alle afwerkingen van het hout af zijn. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld een oppervlakte reiniger. Wanneer het oppervlak glad en schoon is, kunt u het hout met de beits insmeren.
 
U kunt de beits eventueel verdunnen met terpentine, hierdoor krijgt u een lichtere kleur. De hoeveelheid beits moet zeker twee keer zoveel zijn, dus 2 delen beits en 1 of minder delen terpentine. Ook kunt u kleuren met elkaar mixen. Probeert u zelf! U brengt in principe maar één laag in de juiste kleur aan.
 
Na 6 á 8 uur drogen kunt u het oppervlak verder afwerken. Voor binnenshuis gebruikt u bijvoorbeeld Danish oil, Teak oil of politoer.
 
Dit blik van 250 ml is geschikt om één laag van ongeveer 6 vierkante meter te beitsen.

Attachments

Specifications

Inhoud: 250 ml in blik

Let op! Probeer altijd eerst uit op een proefstuk.

Reviews

Be the first to write a review!

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken