StopLossBag losse zak met dop

article number: 20614
  • StopLossBag losse zak met dop
  • StopLossBag losse zak met dop
€ 4,95 (per piece) incl. VAT€ 4,09 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

De StopLossBags hebben een inhoud van 1 liter. De bodem van de StoplossBags is zo ontworpen dat de zak vanzelf rechtop blijft staan als hij wordt of is gevuld.

Zodra u een blik olie opent giet u deze direct over in een StopLossBag door gebruik te maken van de universele trechter. 

Zodra het blik leeg en de zak vol is, knijpt u de lucht uit de StopLossBags zak en sluit u deze met de bijgeleverde dop. 

Voor gebruik gaat u eenvoudig als volgt te werk:

- Verwijder de dop van de StopLossBags zak,
- Tap de gewenste hoeveelheid olie af,
- Knijp de lucht uit de zak,
- Sluit de zak met de StopLossBags dop.

Specifications

Inhoud: 1 liter

Aantal: 1 zak

Extra information

Tips voor het gebruik van de StopLossBag:

- Heeft u geknoeid tijdens het vullen? Poets dan de vulset en de mond van de StopLossBag eerst goed schoon en droog om te voorkomen dat de trechter opnieuw los schiet doordat alles glad is.
- StopLossBags zijn niet geschikt om complexe lakken te bewaren die een of meer van de volgende stoffen bevatten: aceton, benzeen, thinner, MEK (methyl ethyl keton), tolueen of xyleen. Bewaar dergelijke producten in de originele verpakking.
- Als er een luchtbel in de top van de zak achterblijft kan dit op termijn enig droogsel veroorzaken. Normaliter kan dit met behulp van een pincet eenvoudig verwijderd worden maar beter is natuurlijk om te zorgen dat alle lucht uit de zak is voor u de dop dicht doet.
- Bent u niet in staat om alle lucht uit de zak te verwijderen? Leg de zak dan plat in plaats van deze rechtop te zetten. Er ontstaat dan minder droogsel. Zorg er wel voor dat de luchtbel in het midden van de zak zit en niet tegen de lasnaad van de zak.
- Mocht er toch droogsel ontstaan, verwijderd dit dan met behulp van een 190 micron verf-filter.
- Spoel na gebruik van het laatste beetje olie of vernis de zak direct schoon met een passend oplosmiddel om te voorkomen dat de restanten in de zak gaan drogen. Vul de zak daarvoor met ongeveer 1/3 liter oplosmiddel en was deze schoon door de zak te bewegen en samen te knijpen.
- Gebruik de StopLossBags dus niet alleen voor het olie of vernis maar reserveer ook een aparte zak voor het bijpassende oplosmiddel.
- Gooi overtollige olie of lak bij voorkeur niet terug in de zak omdat de kwaliteit daarvan inmiddels achteruit gegaan kan zijn en dus de kwaliteit van uw nog nieuwe olie of vernis aan kan tasten.
- Schud met name (half-) matte vernis-soorten goed voor u deze overgiet in de StopLossBags zodat alle ingrediënten mee komen. Ook tijdens bewaren in de zak kunnen er ingrediënten van sommige afwerk-producten uitzakken. Schudt in dat geval dus ook de zak alvorens weer wat van het product uit te schenken.

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information